SAĞLIK & BİLİM 2024: Beslenme-II - Fonksiyonel Probiyotik Gıdalar
Mesleki Kitap, Efe Akademi Yayınları, İstanbul, 2024
Current Studies in Food Science and Technology - Cultured Meat From Lab to Table: Potential and Future Perspectives
Mesleki Kitap, Livre De Lyon, Lyon, 2024
Studies in Natural Products Chemistry Bioactive Natural Products Volume 80 - Beneficial health effects of collagen hydrolysates
Mesleki Kitap, Elsevier, Amsterdam, 2024
BLOCKCHAIN INNOVATIVE BUSINESS PROCESSES AND LONG-TERM SUSTAINABILITY - BLOCKCHAIN TECHNOLOGY IN FOOD COLD CHAIN MANAGEMENT
Mesleki Kitap, Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti., Ankara, 2022
SÜRDÜRÜLEBİLİR GIDA SİSTEMLERİ Üzerine Araştırmalar - Sağlıklı Beslenme için Sürdürülebilir Gıda Sistemleri
Mesleki Kitap, Sidas, İzmir, 2022
BLOCKCHAIN TEKNOLOJİLERİ VE SEKTÖREL ETKİLERİ - BLOCKCHAİN TEKNOLOJİSİNİN GIDA ENDÜSTRİSİNE ETKİSİ
Mesleki Kitap, Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti, Ankara, 2022
BLOCKCHAIN TEKNOLOJİSİNİN İŞLETME
FAALİYETLERİNE ETKİSİ - ÇİFTLİKTEN ÇATALA GIDA TEDARİK ZİNCİRİNDE BLOCKCHAİN TEKNOLOJİSİ KULLANIMI
Mesleki Kitap, Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti, Ankara, 2022
Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Üzerine Araştırmalar - Sağlıklı Beslenme için Sürdürülebilir Gıda Sistemleri
Mesleki Kitap, Sidas medya yayınevi, Manisa, 2022
insac Health Scıences - Ulusal ve Uluslararası Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri
Mesleki Kitap, Duvar Kitapevi, , 2021
MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK ÇALIŞMALARI 2018 - Gıda Endüstrisinde Elektronik Burun Kullanımı
Mesleki Kitap, Çizgi Yayınevi, Konya, 2018
MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK ÇALIŞMALARI 2018 - Biyoaktif Peptitler
Mesleki Kitap, Çizgi Yayınevi, Konya, 2018