TR
EN
image
280
Doç. Dr. RECEP PALAMUTOĞLU

Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler 13

Determination of the viability of microorganisms in probiotic supplement’ consumed with different beverages using the dynamic in vitro gastrointestinal system model

Journal of Food Measurement and Characterization, Cilt: 19, Sayı: 10, 2025 (SCI-Expanded)

Vitamins formed by microorganisms in fermented foods: effects on human vitamin status—a systematic narrative review

Frontiers in Nutrition, Cilt: 12, 2025 (SCI-Expanded)

Anti-browning Effect of Acorn (Quercus ithaburensis) Cupule Extract on Fresh-Cut Potatoes

Potato Research, Cilt: 67, Sayı: 2, 2024 (SCI-Expanded)

Effect of Olive Oil Hydrogel as a Fat Replacer in Beef Meatballs

Food Technology and Biotechnology, Cilt: 62, 2024 (SCI-Expanded)

Antioxidant Capacity and Phenolic Content of New Turkish Cultivars of Potato

Potato Research, Cilt: 65, Sayı: 3, 2022 (SCI-Expanded)

Improving the Biocontrol Potential of Endophytic Bacteria Bacillus subtilis with Salicylic Acid against Phytophthora infestans‐Caused Postharvest Potato Tuber Late Blight and Impact on Stored Tubers Quality

Horticulturae, Cilt: 8, Sayı: 2, 2022 (SCI-Expanded)

DETERMINATION OF PHENOLIC CONTENTS AND ANTIOXIDANT ACTIVITIES OF INFUSIONS PREPARED FROM LEMONGRASS (Melissa officinalis)

Carpathian Journal of Food Science and Technology, Cilt: 14, Sayı: 1, 2022 (SCI-Expanded)

Effect of Yogurt Serum on Enzymatic and Oxidative Activity in Fresh-Cut Potatoes

ACS Food Science and Technology, Cilt: 1, Sayı: 10, 2021 (SCI-Expanded)

Replacement of Beef Fat in Meatball with Oleogels (Black Cumin Seed Oil/Sunflower Oil)

Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, Cilt: 72, Sayı: 3, 2021 (SCI-Expanded)

Antibrowning effect of commercial and acid-heat coagulated whey on potatoes during refrigerated storage

Journal of Food Science, Cilt: 85, Sayı: 11, 2020 (SCI-Expanded)

The effect of endophytic bacteria bacillus subtilis and salicylic acid on some resistance and quality traits of stored solanum tuberosum l. Tubers infected with fusarium dry rot

Plants, Cilt: 9, Sayı: 6, 2020 (SCI-Expanded)

Effects of endophytic bacillus subtilis and salicylic acid on postharvest diseases (Phytophthora infestans, fusarium oxysporum) development in stored potato tubers

Plants, Cilt: 9, Sayı: 1, 2020 (SCI-Expanded)

Physico-chemical investigation and antioxidant activity of encapsulated fish collagen hydrolyzates with maltodextrin

Annals of the University Dunarea de Jos of Galati, Fascicle VI: Food Technology, Cilt: 43, Sayı: 1, 2019 (SCI-Expanded)

Kitap & Kitap Bölümleri 11

SAĞLIK & BİLİM 2024: Beslenme-II - Fonksiyonel Probiyotik Gıdalar

Mesleki Kitap, Efe Akademi Yayınları, İstanbul, 2024

Current Studies in Food Science and Technology - Cultured Meat From Lab to Table: Potential and Future Perspectives

Mesleki Kitap, Livre De Lyon, Lyon, 2024

Studies in Natural Products Chemistry Bioactive Natural Products Volume 80 - Beneficial health effects of collagen hydrolysates

Mesleki Kitap, Elsevier, Amsterdam, 2024

BLOCKCHAIN INNOVATIVE BUSINESS PROCESSES AND LONG-TERM SUSTAINABILITY - BLOCKCHAIN TECHNOLOGY IN FOOD COLD CHAIN MANAGEMENT

Mesleki Kitap, Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti., Ankara, 2022

SÜRDÜRÜLEBİLİR GIDA SİSTEMLERİ Üzerine Araştırmalar - Sağlıklı Beslenme için Sürdürülebilir Gıda Sistemleri

Mesleki Kitap, Sidas, İzmir, 2022

BLOCKCHAIN TEKNOLOJİLERİ VE SEKTÖREL ETKİLERİ - BLOCKCHAİN TEKNOLOJİSİNİN GIDA ENDÜSTRİSİNE ETKİSİ

Mesleki Kitap, Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti, Ankara, 2022

BLOCKCHAIN TEKNOLOJİSİNİN İŞLETME FAALİYETLERİNE ETKİSİ - ÇİFTLİKTEN ÇATALA GIDA TEDARİK ZİNCİRİNDE BLOCKCHAİN TEKNOLOJİSİ KULLANIMI

Mesleki Kitap, Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti, Ankara, 2022

Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Üzerine Araştırmalar - Sağlıklı Beslenme için Sürdürülebilir Gıda Sistemleri

Mesleki Kitap, Sidas medya yayınevi, Manisa, 2022

insac Health Scıences - Ulusal ve Uluslararası Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri

Mesleki Kitap, Duvar Kitapevi, , 2021

MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK ÇALIŞMALARI 2018 - Gıda Endüstrisinde Elektronik Burun Kullanımı

Mesleki Kitap, Çizgi Yayınevi, Konya, 2018

MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK ÇALIŞMALARI 2018 - Biyoaktif Peptitler

Mesleki Kitap, Çizgi Yayınevi, Konya, 2018

BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları