TR
EN
image
312
Araştırma Görevlisi BUKET ÖZEN ÜNALDI

Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler 5

Determination of the viability of microorganisms in probiotic supplement’ consumed with different beverages using the dynamic in vitro gastrointestinal system model

Journal of Food Measurement and Characterization, Cilt: 19, Sayı: 10, 2025 (SCI-Expanded)

Effect of Plant-Based Diets on Rheumatoid Arthritis: A Systematic Review

Nutrition Reviews, 2025 (SCI-Expanded)

Seaweed polysaccharides and their potential health effects via gut microbiota modulation

Carbohydrate Polymers, 2025 (Hakemli Dergi)

Oxylipins Derived from PUFAs in Cardiometabolic Diseases: Mechanism of Actions and Possible Nutritional Interactions

Nutrients, Cilt: 16, Sayı: 22, 2024 (SCI-Expanded)

Effect of Olive Oil Hydrogel as a Fat Replacer in Beef Meatballs

Food Technology and Biotechnology, Cilt: 62, 2024 (SCI-Expanded)

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar 8

Koyu Çaylarda Yeni Bir Biyoaktif Bileşen: Theabrownin ve Olası Sağlık Etkileri

7. Uluslararası Sağlık Bilimleri ve Yaşam Kongresi, Türkiye - Burdur, 07 - 09 Mart 2024

Biberiye Yağı veya Sitrik Asit Eklenmiş Sodyum Aljinat Bazlı Kaplamanın Taze Kesilmiş Patateste Esmerleşme Önleyici Etkisinin Değerlendirilmesi

7. Uluslararası Sağlık Bilimleri ve Yaşam Kongresi, Türkiye - Burdur, 07 - 09 Mart 2024

Üniversite Öğrencilerinde Estetik Algısının Beslenme Üzerine Etkisi

7. Uluslararası Sağlık Bilimleri ve Yaşam Kongresi, Türkiye - Burdur, 07 - 09 Mart 2024

Kuzukulağı (Rumex acetosella) Tozunun Fermente Sucuğun Mikrobiyolojik Özellikleri Üzerine Etkilerinin Belirlenmesi

2. Uluslararası Geleneksel Gıdalar ve Sürdürülebilir Beslenme Sempozyumu, Türkiye - Mersin, 05 - 06 Ekim 2023

Taze Kesilmiş Patateslerde Enzimatik Esmerleşmenin Önlenmesi Amacıyla Melatonin Kullanımı

7. Uluslararası Beslenme, Obezite ve Toplum Sağlığı Kongresi, Türkiye - İstanbul, 28 - 29 Mayıs 2022

Encapsulation of Black Cumin Seed (Nigella sativa) Oil by Using Inverse Gelation Method

4th International Başkent Congress on Physical, Social and Health Sciences, Türkiye, 26 - 27 Şubat 2022

Mikroenkapsüle Biberiye Uçucu Yağının Fiziko-Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi

5. Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık kongresi, Türkiye - Aydın, 17 - 19 Şubat 2022

Determination of Maximum Functional Capacity in Infused Linden Flowers by Response Surface Method

2nd International / 12th National Food Engineering Congress, Türkiye - Ankara, 25 - 27 Kasım 2021

Kitap & Kitap Bölümleri 1

Sağlık ve Bilim 2023 Beslenme II - Malnütrisyon ve Tarama Araçları

Mesleki Kitap, Efe Akademi Yayınları, İstanbul, 2023

BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları