Hindistan Cevizi Yağının İn Vitro Gastrointestinal Sistem Modelinde Yağ Asidi Kompozisyonun Değerlendirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
2024 -2025 , Tamamlandı
Hodan ve kenevir tohumu yağlarının mikroenkapsülasyonu için çapraz bağlayıcı olarak yenilikçi Transglutaminaz ve tannik asidin kullanımı
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
2023 -2025 , Tamamlandı
Afyonkarahisar İlinde Üretilen Sarı Haşhaş Tohumundan Elde Edilen Haşhaş Yağının Kızartmalık Olarak Sağlık Açısından Kullanım Derecesinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
2021 -2022 , Tamamlandı
Bıldırcın Yumurta Sarısı Yağının Fiziko-kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
2021 -2022 , Tamamlandı
Antep fıstığı dış kabuk yağlarının fiziksel ve kimyasal kompozisyonu
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
2020 -2021 , Tamamlandı
Farklı ekstraksiyon methodları ile elde edilen kenevir tohum ve yağlarının fiziksel ve kimyasal kompozisyonu
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
2019 -2020 , Tamamlandı
Taze Çilek Çekirdeklerinin ve Çekirdek Yağlarının Fiziksel ve Kimyasal Kompozisyonu
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
2018 -2020 , Tamamlandı
Deve sütü ve yağının fiziko-kimyasal özellikleri ile süt yağının nano boyutdaki görünümü
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
2018 -2020 , Tamamlandı
Yer Bademi (Cyperus esculentus) çeşitlerinin tohum yağlarının fiziko-kimyasal özellikleri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
2018 -2019 , Tamamlandı
Ayçiçek Yağının Rafinasyonu Aşamasında Meydana Gelen Fizikokimyasal Değişimler ve Nanoboyutdaki Safsızlıklar
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
2017 -2019 , Tamamlandı
İnek, manda ve koyun sütünden elde edilen kaymakların ve yağlarının fiziko-kimyasal özellikleri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
2017 -2018 , Tamamlandı
Zeytinyağı Kimyasal Kompozisyonu Üzerine Farklı Tıbbi ve Aromatik Özellikteki Bitkilerin Etkisi ve Antimikrobiyal Özellikleri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
2016 -2017 , Tamamlandı