TR
EN
image
254
Dr. Öğr. Üyesi Sabire DUMAN

Proje & Patent & Tasarım

Desteklenen Projeler 12

Hindistan Cevizi Yağının İn Vitro Gastrointestinal Sistem Modelinde Yağ Asidi Kompozisyonun Değerlendirilmesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje 2024 -2025 , Tamamlandı

Hodan ve kenevir tohumu yağlarının mikroenkapsülasyonu için çapraz bağlayıcı olarak yenilikçi Transglutaminaz ve tannik asidin kullanımı

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje 2023 -2025 , Tamamlandı

Afyonkarahisar İlinde Üretilen Sarı Haşhaş Tohumundan Elde Edilen Haşhaş Yağının Kızartmalık Olarak Sağlık Açısından Kullanım Derecesinin Belirlenmesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje 2021 -2022 , Tamamlandı

Bıldırcın Yumurta Sarısı Yağının Fiziko-kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje 2021 -2022 , Tamamlandı

Antep fıstığı dış kabuk yağlarının fiziksel ve kimyasal kompozisyonu

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje 2020 -2021 , Tamamlandı

Farklı ekstraksiyon methodları ile elde edilen kenevir tohum ve yağlarının fiziksel ve kimyasal kompozisyonu

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje 2019 -2020 , Tamamlandı

Taze Çilek Çekirdeklerinin ve Çekirdek Yağlarının Fiziksel ve Kimyasal Kompozisyonu

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje 2018 -2020 , Tamamlandı

Deve sütü ve yağının fiziko-kimyasal özellikleri ile süt yağının nano boyutdaki görünümü

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje 2018 -2020 , Tamamlandı

Yer Bademi (Cyperus esculentus) çeşitlerinin tohum yağlarının fiziko-kimyasal özellikleri

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje 2018 -2019 , Tamamlandı

Ayçiçek Yağının Rafinasyonu Aşamasında Meydana Gelen Fizikokimyasal Değişimler ve Nanoboyutdaki Safsızlıklar

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje 2017 -2019 , Tamamlandı

İnek, manda ve koyun sütünden elde edilen kaymakların ve yağlarının fiziko-kimyasal özellikleri

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje 2017 -2018 , Tamamlandı

Zeytinyağı Kimyasal Kompozisyonu Üzerine Farklı Tıbbi ve Aromatik Özellikteki Bitkilerin Etkisi ve Antimikrobiyal Özellikleri

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje 2016 -2017 , Tamamlandı